+32 (0)3 653.08.01
Medical Clinic
Door Verstraetelei 6
2930 Brasschaat
info@medicalclinic.be

WIMPERVERLENGING WIMPEREXTENTIONS ANTWERPEN

Wimperverlenging/wimperextension Antwerpen

 
Mooie, opvallende wimpers dankzij semi- permanente wimperverlenging.
Er is geen enkel ongemak voor de ogen en er zijn geen allergische reacties.
Lange wimpers maken je ogen niet alleen groter, ze geven je ook een mooie uitstraling. Helaas beschikt niet iedereen over zulke lange en volle wimpers. Dan zijn wimperextentions een goed oplossing. Er worden kleine haartjes op je eigen wimpers gekleefd met een speciale lijm. Deze haartjes kunnen variëren in kleur, dikte en lengte. Je ziet geen aanhechtingen omdat ze aan je eigen wimpers worden gekleefd.
De periode dat ze blijven zitten hangt af van je eigen groeicyclus, je eigen wimpers vernieuwen zich regelmatig. Hierdoor zal op den duur het wimperhaartje met de extention ook uitvallen.
Je kan zonder problemen douchen, zwemmen en slapen. De extentions gaan pas verloren met de eigen wimpers, dit heeft dus als voordeel dat ze geleidelijk aan uitvallen en niet in één keer.
Mascara aanbrengen is normaal niet meer nodig, als je dit toch nog wilt doen breng dan enkel mascara aan aan de puntjes van de wimpers en verwijder deze steeds met een remover op waterbasis. Ze mogen niet te veel blootgesteld worden aan producten met olie anders worden ze week en kunnen ze los komen.
We kunnen extentions enkel alleen op bestaande haartjes aanbrengen, er kunnen dus geen wimpers toegevoegd worden. Wanneer je dus weinig wimperhaartjes hebt, kunnen enkel deze worden aangevuld.
Indien u interesse heeft in wimperextensions, advies vil of een wimperextensions behandeling, graag via mail of telefonisch aanmelden voor een wimperverlenging bij ons schoonheidssalon afdeling Antwerpe/ Brasschaat. Aesthetic beauty salons is een schoonheidssalon gespecialiseerde in wimperververlenging / wimperextensions. 

Wimperverlenging eerste sessie €75 , retouche 35