Acne behandeling

Acne behandeling

Met de Fractora laser zijn je acne littekens snel verleden tijd! Heeft u ook last van vervelende acne littekens? Bij medical clinic helpen wij u hier in korte tijd van af!

Fractora maakt op basis van gefractioneerde radiogolven minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht diep in de onderste huidlaag (de dermis) juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces creërt dan een nieuwe babyhuid van binnenuit. Hierdoor ontstaat er een jonge, gladde en elastische huid. Het litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar.

Naast acne littekens is de FRACTORA ook geschikt voor het verwijderen van operatieve littekens, zowel rode littekens als witte littekens. Littekens van brandwonden kunnen we ook verminderen en of verzachten

Acne bahandeling consult

Voorafgaande aan een acne littekenbehandeling is er altijd een consultafspraak. Op basis van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Tijdens het consult kan de artsen de acne littekens beoordelen. Vervolgens kan er een persoonlijk behandelingsplan worden opgesteld. Extra informatie krijgt u op papier mee naar huis, zodat u het thuis rustig kunt nalezen. Wij willen uw verwachtingen in het juiste perspectief plaatsen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Indien u interesse heeft in acne behandeling, advies wil of een acne littekens behandeling, graag via mail of telefonisch aanmelden voor een acne behandeling in Brasschaat. Medical Clinic is een gespecialiseerde kliniek in acne en acne littekens behandelingen regio Antwerpen.

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.