Fractionele co2 laser

Fractionele CO2 laser

De fractionele CO2 laser schiet met een zeer fijne laserbundel minuscule gaatjes in de huid. Vlak onder de opperhuid verspreidt de energie van de laser zich in de breedte. Zo wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken waardoor deze strakker en dikker wordt. Lijntjes vervagen of verdwijnen en de structuur van de huid verbetert. De laser absorbeert de kleur van het pigment waardoor deze wordt afgebroken door het lichaam.

De fractionele CO2 laserbehandeling wordt uitgevoerd bij:

  • Huidverjonging en huidversteviging
  • Behandelen van rimpels
  • Behandelen van pigmentvlekken
  • Behandelen van littekens
  • Behandeling van diverse huidaandoeningen (goedaardige huidtumoren)

Behandelen van pigmentvlekken

Pigmentvlekken ontstaan doordat de pigmentcellen in de huid toenemen. Dit kan ontstaan door hormonale veranderingen maar ook door bijvoorbeeld te veel, onbeschermde blootstelling aan zonlicht. Pigmentvlekken kunnen zeer goed behandeld worden met de Fractionele CO2 laser. De vlekjes vervagen al na één keer en zijn na ongeveer drie behandeling nauwelijks meer zichtbaar of volledig verdwenen. De Fractionele CO2 laser maakt voor deze behandeling gebruik van een speciale instelling en behandelkop waardoor er een optimale behandeling plaatsvindt.

Behandelen van littekens

Naast huidverbetering wordt de fractionele CO2 laser ook gebruikt om littekens te behandelen. De laser zorgt ervoor dat de structuur van de huid verbetert en heeft op hypertrofische littekens een ‘schurende’ werking waardoor de huid vlakker wordt. Bij hypotrofische littekens heeft het een verstevigende en verdikkende werking waardoor de littekens opgevuld worden. Hierdoor zijn bijvoorbeeld acne littekens erg goed te behandelen.

Indien u interesse heeft in fractionele CO2 laser , advies wil of een laser laserbehandeling gezicht, graag via de mail of telefonisch aanmelden voor een fractionele CO2 laser behandeling in Brasschaat. Medical Clinic is een gespecialiseerde kliniek in fractionele CO2 laser behandelingen.

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.