Gebitsrenovatie

Gebitsrenovatie

Wat is Gebitsrenovatie ?

Om uiteenopende redenen kan het zijn dat u totale gebitsrenovatie behoeft. In alle onderstaande gevallen is het noodzakelijk uw situatie uitgebreid in kaart te brengen en de mogelijkheden te onderzoeken. We zullen de mogelijkheden uitgebreid met u bespreken zodat u goed geïnformeerd bent om een weloverwogen keuze kunt maken. Doorgaans zijn 2 of soms 3 afspraken nodig voordat een behandeling daadwerkelijk gestart kan worden.

  1. U vindt uw gebit lelijk (geworden) en wilt hierin een drastische verbetering. (Make me beautiful) Hierbij is in uw geval een totaal aanpak noodzakelijk.
  2. U heeft veel oud kroon en brugwerk welke vervanging behoeft.
  3. U bent lang niet geweest (al dan niet door angst) en uw gebit behoeft een grondige aanpak.
  4. Er ontbreken veel tanden en kiezen bij u en u heeft een (deel)prothese. U wilt deze oplossen d.m.v. implantaten.

Het kan prettig zijn iemand mee te nemen naar deze intake gesprekken (partner, familielid, kennis). Op die wijzer heeft u samen dezelfde informatie, en heeft u thuis een gesprekspartner om samen de diverse mogelijkheden nog eens rustig op een rijtje te zetten en u in het behandeltraject te coachen. Geeft u a.u.b. op uw intake formulier aan dat het om een totaal gebitsrenovatie gaat.

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw idee├źn bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.