Kronen, bruggen & implantaten

Kronen, bruggen & implantaten

Wat is een kronen of bruggen behandeling ?

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangers voor tanden of kiezen. Kronen en bruggen benaderen zoveel mogelijk de oorspronkelijke vorm en functie van tanden en kiezen. Een behandeling voor een kroon of brug neemt dan ook meer tijd in beslag dan voor een gewone vulling van tanden of kiezen.

Kronen of bruggen zijn kapjes van metaal en/of porselein die precies passen over afgeslepen tanden of kiezen. Het kapje zit op de tanden of kiezen vastgelijmd. Door een kroon of brug te plaatsen krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm weer terug. Door het gebruik van keramische materialen bij kronen en bruggen is het mogelijk de restauratie een natuurlijke en levendige uitstraling te geven.

Nazorg kronen behandeling

Na een professionele en vakkundige kronen of bruggen behandeling is goede nazorg een absolute must. In feite is de nazorg identiek aan de halfjaarlijkse controle. De tandarts zal nauwkeurig kijken na de conditie van uw restauratie. Tevens zal na een behandeling met kronen of bruggen uitvoerig gekeken worden naar randaansluiting en naar de algemene toestand van het tandvlees. Bij nazorg na een kroon of brug behandeling wordt tevens minutieus gelet op secundaire cariës en ook een röntgencontrole zal worden uitgevoerd.

Een verfrissende en verjongende dental spa behandeling kan bovendien deel uit maken van een degelijke nazorg. Nazorg na een kronen behandeling heeft een puur preventieve werking en komt uw esthetische of cosmetische ingreep gegarandeerd ten goede.

Tijdens de afspraak wordt er meer informatie verstrekt door de tandarts indien de patiënt die informatie wil hebben

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.