Kroon op implantaten

Implantaat met kroon

Patiënten die door een aangeboren afwijking, ongeval of andere reden een tand of kies missen of kwijtraken, kunnen deze laten vervangen. Aangezien een implantaat de wortel vervangt is het mogelijk om zonder de gezonde aangrenzende tanden te laten beslijpen de tand te vervangen. Als u een enkele tand of kies mist dan is een implantaat met een kroon vrijwel altijd de beste oplossing. Het resultaat ziet er zeer goed uit en voelt als uw eigen tand.

Brug op implantaten

Vervanging van meerdere tanden of kiezen met implantaten. Bij patienten die door cariës, fractuur van een gebitselement of parodontale problemen meerdere tanden of kiezen hebben verloren, kan het aanbrengen van meerdere implantaten een waardevolle oplossing betekenen.

Buurelementen hoeven op deze manier niet te worden beslepen. Als er geen of onbetrouwbare pijlers aanwezig zijn, is een brug op implantaten zelfs de enige manier om een uitneembare prothese te voorkomen.

De voordelen van een implantaat

Een groot voordeel van implantaten is dat ze alleen de ontbrekende tanden of kiezen vervangen zonder dat andere tanden of kiezen bij de oplossing van het probleem worden betrokken.

  • Met een normale brug moeten de gave tanden of kiezen naast de ontbrekende worden omslepen. Met een implantaat is dit niet nodig. Uw eigen tand of kies wordt zo gespaard.
  • Met een normale brug wordt alleen de tand of kies vervangen en niet de wortel. Het bot dat rondom de verwijderde wortel aanwezig was, zal op den duur slinken. Dit kan een minder aantrekkelijke lach tot gevolg hebben.
  • Een implantaat vervangt niet alleen de tand of kies maar ook de wortel. De contour van de kaak en het tandvlees blijven hierdoor beter intact.
  • Zelfs na jaren zal niemand zien dat het niet uw eigen tand of kies is.
Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.