Lipolyse

Lipolyse

Een lipolyse is de ideale behandeling voor kleine vetophopingen die niet verdwijnen door sporten of diëten. Een lipolyse kan probleemloos toegepast worden op het gezicht (onderkin, wangen en kaaklijn) en het lichaam (maag, buik, rug, heupen en dijen).

Bij een lipolyse behandeling wordt een stof op basis van phosphatidylcholine ingespoten. Phosphatidylcholine of kortweg PPC is een natuurlijke stof dat lecithine bevat dat gewonnen wordt uit sojabonen. De werking van PPC is veelvuldig. Het splitst het vet in kleine oplosbare deeltjes, waardoor het door het bloed kan worden opgenomen en zo op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd wordt. Een lipolyse met PPC heeft ook een positief effect op het collageen in de huid, waardoor de huid weer steviger en strakker wordt.

Een lipolyse duurt ongeveer een half uur. De arts smeert de huid in met een verdovende crème, desinfecteert het te behandelen gebied en spuit de vloeistof in. Een lipolyse behandeling is vrijwel pijnloos en u kunt onmiddellijk naar huis.

Er zijn gemiddeld 2 tot 4 behandelingen nodig. Afhankelijk van de uitgebreidheid van het gebied bedragen de kosten hiervan 175 tot 350 euro per behandeling. Tussen de behandelingen van een gebied respecteren wij een pauze van 6 tot 8 weken.

U kunt de effecten van lipolyse optimalisseren met een voor-en nabehandeling. Hiervoor maken wij gebruik van het velashape toestel. Velashape behandeling verstrekt de doorbloeding van de huid, stimuleerd de vorming van bindweefsel en activeert organische functies. Het blijkt dat het velashape niet alleen een goed effect heeft bij cellulitisbestrijdingen, maar ook bij lipolyse. De behandeling draagt bij aan een snel herstel en zorgt ervoor dat de ,met lipolyse behandelde, lichaamsdelen een gelijkmatigere en naturlijkere vorm krijgen.

Indien u interesse heeft in lipolyse, advies wil of een lipolyse behandeling, graag via mail of telefonisch aanmelden voor een Lipolyse behandeling onder kin of lipolyse behandeling lichaam. Medical Clinic Brasschaat is een gespecialiseerde kliniek in lipolyse behandelingen.

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.