Lipvergroting

Lipvergroting

Voor vollere mooie gevormde lippen - lipvergroting

Het volume van de lippen kan vergroot worden door middel van verschillende inspuitbare producten. Dit is zeer eenvoudig en vaak spectaculair

Dunne lippen worden meestal in twee gevallen opgemerkt:

  1. van nature. Sommige vrouwen hebben lippen die vaak als te dun worden opgevat
  2. van ouderdom. Andere vrouwen zien hun lippen verdunnen, wat soms genant kan zijn

In de twee gevallen van dunne lippen zullen de technieken uitstekende esthetische resultaten opleveren, indien ze juist toegepast worden. Men kan verschillende producten gebruiken om het volume van de lippen te vergroten. De wensen van de patiënte en de ervaring van de arts zullen het te gebruiken product bepalen. Zoals voor de anti-rimpel technieken wordt een beroep gedaan op producten met een tijdelijke werking.

De ingreep laat geen littekens en duurt ongeveer 30 minuten. Indien nodig kan een lokale verdoving gebruikt worden. Het effect van een lipvergroting/ lipopvulling duurt 8 tot 10 maanden. Door lipvergroting / lipopvulling woorden de lippen extra gehydrateerd. Een lipvergroting / lipopvulling is een veilige behandeling

Lipvergroting prijs

Lipvergroting prijs vanaf 180 euro tot 250 euro voor mooie grote lippen

Indien u interesse heeft in lipvergroting , advies wil, lipvergroting prijs vragen of lippen opvullen, graag via mail of telefonisch aanmelden voor een lipvergroting behandeling in Brasschaat. Medical Clinic in Brasschat is een gespecialiseerde kliniek in lipvergroting behandelingen regio Antwerpen.

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.