Mesotherapie gezicht

Mesotherapie gezicht

Mesotherapie opvullen zonder naalden

Snel een stevige huid. Weg met die fijne rimpeltjes! Welke vrouw heeft daar nu iets op tegen ? Vooral, wanneer men er een paar jaar jonger kan uitzien.

Hoe werkt mesotherapie ?

Computergestuurd worden met zeer doelgerichte impulse fijne lipiden en biomoleculen diep in de huid gebracht. Het doel: herstel van UV schade van het huidoppervlak, opvullen van de tussenruimtes, aanvulling van het vochtgehalte, stimulatie van de collageenvorming, stabiliteit van de huidstructuur, opbouw van slappe spieren, stevigere contouren en een egale gezichtshuid met een mooi en fijn huidbeeld.

Anti huidverslapping programma

Huidveroudering gaat vaak samen met huidverslapping. Onder invloed van zwaartekracht en verlies van collageen zullen onderhuidse structuren na verloop van tijd verslappen. Nagenoeg alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden.

Anti-aging programma

Na het bereiken van de leeftijd van 28-30 jaar stopt het lichaam met de aanmaak van collageen. Collageen is verantwoordelijk voor een jonge look in het aangezicht. Dankzij naaldloze mesotherapie is het mogelijk om mesogel anti aging en mesolift gelijktijdig in de diepere huidlagen in te brengen. Dit resulteert is een betere vochtregulatie van de huid waardoor fijne rimpels kunnen verholpen worden. Bovendien zal de huid er jonger en frisser uitzien.

Behandeling

De behandeling duurt tot 25 minuten. Tijdens de eerste 5 weken zijn er 2 behandelingen per week voorzien. Daarna wordt aangeraden een wekelijkse vervolgbehandeling te volgen (10 beurten).

Belangrijk

Cosmetische naaldloze mesotherapie kan op alle delen van het lichaam ( gelaat, decolleté, handen ,...) worden toegepast.

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.