Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling

Onze mimiek laat met de loop van jaren haar sporen na. Het veelvuldig samentrekken van de gelaatsspieren en de zwaartekracht zorgen ervoor dat uw rimpels ook in ontspannen toestand in uw huid blijven staan en zo uw expressie mee bepalen. Dit behandeling is hier een snelle, veilige en uiterst effici├źnte oplossing voor. Anti rimpel injecties zijn tevens een goede remedie tegen hyperhydrosis of overmatig transpireren.

Een anti rimpel behandeling van de oksels leidt ertoe dat de overmatige zweetproductie met ongeveer 95% gereduceerd wordt. Dit heeft geen invloed op de zweetproductie elders op het lichaam. Ook blijft uitscheiding van afvalstoffen via transpiratie intact.

Dit product is een eiwit dat geproduceerd wordt door onze product. Het product wordt met een fijne naald rechtstreeks in de te behandelen spier toegediend. Zo verlamt het product de spieren en vermindert het dus de overactiviteit van de onderhuidse mimiekspiertjes. Een minimale hoeveelheid product werkt zeer lokaal, waardoor de aangezichtsspieren plaatselijk ontspannen en de rimpels verdwijnen.

Een anti rimpel behandeling is uiterst geschikt voor de behandeling van kraaienpootjes, frons- en voorhoofdsrimpels. Andere delen van het gezicht, zoals de mond, de wangen en de zone rond de ogen komen niet in aanmerking voor een anti rimpel behandeling, vermits die erg belangrijk zijn voor uw natuurlijke mimiek.

Een anti rimpel behandeling vereist geen verdoving en gebeurt tijdens een gewone consultatie. Na de ingreep kunt u uw activiteiten meteen hervatten. Het effect van anti rimpel behandeling uit zich na drie tot vijf dagen en duurt ongeveer zes maanden. Indien gewenst kunt u zich daarna probleemloos opnieuw laten behandelen met dit product.

Een anti rimpel behandeling is zeer veilig. Het product werkt alleen op de behandelde spier en heeft geen effect op de rest van het lichaam. In zeldzame gevallen kan een aangrenzende spier krachtvermindering ondervinden. Bijwerkingen afgezien van neveneffecten van de prik komen niet voor. Nadat het middel is uitgewerkt herstelt de behandelde spier 100%.

Anti rimpel behandeling prijs/ Rimpel behandeling prijzen Belgie

Anti rimpel behandeling prijs een regio 100 euro, anti-rimpel prijs tweede regio 100 euro , en anti rimpel prijs derde regio 100 euro.

Indien u interesse heeft of advies nodig heeft dan vragen we u graag via de mail of telefonisch aanmelden voor een anti rimpel behandeling in Brasschaat. Medical clinic in Brasschaat is een gespecialiseerde kliniek in anti rimpel behandelingen en anti-rimpel behandelingen voor anti transpiratie oksels regio Antwerpen, Belgie.

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw idee├źn bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.