Rimpelvullers

Rimpelvullers

Door huidveroudering, UV-straling en/of vochtverlies ontstaan rimpels. Iedere rimpel is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Daarom zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden om rimpels effectief te verminderen.

Diepere rimpels kunnen op diverse manieren worden opgevuld. Er bestaan heel wat verschillende producten (injectables), met elk hun specifieke eigenschappen en effecten. Afhankelijk van het product is het effect van een behandeling tijdelijk of blijvend.

Filler rimpelbehandeling en rimpelbehandeling bovenlip Antwerpen / Brasschaat

Filler rimpelvuller is een kristalheldere gel op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Met het ouder worden neemt de productie van lichaamseigen hyaluronzuur af. Een injectable met Filler vult het verlies van volume aan en verbetert de jeugdige uitstraling van het gezicht; het geeft mooiere contouren, vollere lippen en minder rimpeltjes.

Filler Rimpelvuller geeft de huid volume terwijl de natuurlijke expressie blijft. Voor de behandeling kan de arts de huid voorbehandelen met een verdovende creme, waardoor u weinig of niks voelt van de injectie.De behandeling met Filler duurt meestal 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat. Gemiddeld heeft u zes tot twaalf maanden plezier van de behandeling welke probleemloos kan worden herhaald.

Filler rimpelbehandeling bovenlip bestaat uit verschillende soorten behandelingen

Filler Vital is een nieuw beautyproduct dat zo natuurlijk is als u zelf. Vital is een pure, kristalheldere gel op basis van het hyaluronzuur, zoals dat in de huid voorkomt. Wanneer dit product direct onder de huid geïnjecteerd wordt, geeft het haar stevigheid en een mooie teint. Een vitale, jonge uitstraling is het resultaat. Testen vooraf is niet nodig en een behandeling duurt slechts 15 tot 20 minuten.

Revitaliseer meer dan uw gezicht. Het verjongende effect van Filler Vital is niet alleen voor uw gezicht. Vital presteert even goed op de andere lichaamsdelen die veel voor uw uitstraling betekenen: uw hals, uw decolleté en zelfs uw handen.

Filler Vital geeft de huid een stralende, natuurlijke vitaliteit. Dat geeft een fantastisch gevoel. U ziet er gezond en jong uit; u voelt zich fris en vol zelfvertrouwen.

Filler rimpelvuller/ rimpelbehandeling Antwerpen / Brasschaat

De producten verbeteren de conditie van uw huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en kunnen uw lippen meer volume geven. Tevens kunt u door het gebruik van deze rimpelvuller uw gezichtscontouren verfraaien. Filler is een gel die in uw huid wordt geïnjecteerd om het volume in uw huid te herstellen en tast uw expressie in het gezicht niet aan

Filler heeft een aantal unieke eigenschappen. Deze rimpelvuller bestaat uit Hyaluronazuur. Hyaluronzuur is een bestanddeel van het menselijk bindweefsel en vormt de opvulling van het steunweefsel. Filler heeft als enige hyaluronzuur-gel een toegevoegd antioxidant: Mannitol

Rimpelvullers rimpelbehandelingen prijzen Belgie. Rimpelvullers stylage, rimpelvullers prijs , vanaf 180 euro

Indien u interesse heeft in rimpelvullers of rimpelbehandeling bovenlip, advies wil of een rimpelbehandeling, graag via mail of telefonisch aanmelden voor een rimpelbehandeling , Medical Clinic is een gespecialiseerde kliniek in rimpelvullers en rimpelbehandelingen regio Antwerpen, Belgie.

Waarom kiest u voor ons ?
Persoonlijk aanpak

Dankzij onze brede kennis en ervaring gaat niets ons te ver. We bieden u een full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maatwerk oplossingen

Voor ons is iedere klant uniek. We vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan.

Persoonlijk aanpak

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen uiten en onze dienstverlening kunnen toelichten.